dimarts, 31 d’agost de 2010

Coca de llanda




INGREDIENTS:
3 ous
200 g sucre
400 g farina
raspadura taronja
150 g. suc taronja
150 g. oli girasol
250 g. llet
3 sobres gasosa (Mercadona)
sucre i ametlla filetejada per decorar

COM ES FA?
- Ecenem el forn a 170-180º.

- Pulveritzem el sucre i la raspadura de taronja. Reservem.

- En un bol batem els ous fins que estiguin escumosos. Afegim l'oli, el suc de taronja i la llet. Remenem.

- Afegim la farina barrejada amb la gasosa i anem remenant manualment amb una espàtula.

- Finalment incorporem el sucre i acabem d'integrar.

- En una safata rectangular, prèviament folrada de paper de fornejar, aboquem la barreja i per sobre posem una capa de sucre i ametlles filetejades.

- Fiquem al forn durant uns 45 minuts (depenent del forn), fem la prova de l'agulla per comprovar que estigui cuita.

COMENTARIS: Pa de pessic típic de València