dimarts, 10 d’agost de 2010

Crema d'espinacs

Aquesta crema la faig amb diferents verdures: espinacs, bledes, pastanaga, coliflor, carabassó, etc. o una combinació d'aquestes. A casa ens agrada força espessa.


INGREDIENTS:
800 g espinacs (o la verdura que preferim)
1 sobre de puré de patates
1 litre de llet
mitja cullerada de margarina o oli d'oliva
quesitos (jo els poso light)
sal

COM ES FA?
- Bullim els espinacs (o la verdura que triem) i, un cop fets, els escorrem. Si ho preferim, podem sofregir els espinacs amb una mica d'all, això ja és al gust del consumidor.

-Mentre estan bullint, fem el puré de patates, amb la llet, la sal i la margarina, seguint les instruccions del fabricant. No ha de quedar gaire espès perquè es tracta d'una crema. A casa ens agrada força espessa, així que el puré el fem també espès.

- En un pot gran, posem els espinacs, el puré i els 4 quesitos. Ho passem tot pel minipimer i triturem fins que obtinguem una crema.

- Podem servir amb ou dur tallat a trossets, taquitos d'embotit de gall d'indi, pa torrat, etc.