divendres, 27 d’agost de 2010

Crema freda d'espàrrecs


INGREDIENTS: (per 1 persona)
6 espàrrecs de mida mitjana
100 ml. de llet
sal i pebre

COM ES FA?
- Posem els espàrrecs en el got del minipimer, amb la llet, la sal i una part de suc del pot dels espàrrecs (optatiu). Ho triturem tot.

- Si no volem trobar fils, colem.

- Ho posem a refredar i servim molt fred.

COMENTARIS: Recepta trobada a Mis platos favoritos amb les meves adaptacions

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

jo feia una recepta molt semblant i molt bona que consisteix a canviar la llet per un tarugo de roquefort o formatge similar, es deixa que es vagi fonent amb compte q no es posi a bullir i després es passa tot pel pimer. Queda de gust més fort però la barreja de roquefort i espàrrecs és genial.

kalidoscopi ha dit...

Ja la provaré. Gràcies per la recepta.