diumenge, 15 d’agost de 2010

Crestes de carn amb beixamel

INGREDIENTS:
Crestes La Cocinera
carn picada
vi blanc
farina
llet
oli
margarina
sal, pebre, nou moscada

COM ES FAN?
- En una paella, sofregim la carn, amb molt poc oli, i afegim el vi blanc. Remenem perquè quedi suelta, i quan s'evapori tot el suc, salpimentem. Reservem.

- En un pot fem la beixamel. A mesura que vagi espessint, afegim la sal, el pebre i la nou moscada.

- A continuació afegim la carn i deixem coure 2 ó 3 minuts més. Treiem del foc i deixem refredar. Si tenim pressa, podem extendre la massa en una safata per accelerar el refredament.

- Anem farcint les crestes amb una culleradeta de massa, tancant bé per les vores amb una forquilla. Les anem fregint en oli d'oliva no gaire calent.

COMENTARIS: Podem preparar el farcit abans, i guardar-lo a la nevera fins al moment de farcir les crestes.