diumenge, 22 d’agost de 2010

Gominoles



INGREDIENTS:
1 sobre de gelatina sabor (jo Hacedado, 85 g)
2 sobres gelatina neutra (jo Royal, 10 g. cada sobre)
aigua: el doble de volumen que de gelatina de sabor (*)
sucre: el triple de volumen que de gelatina de sabor (*), i una mica més per l'arrebossat final.

(*) Per mesurar el volum d'aigua i de sucre buidem el sobre de gelatina de sabor en un got petit, i marquem fins on arriba, i aquesta serà la mesura que utilitzarem.

COM ES FAN?
- Pintem els motlles petits de silicona (jo he utilitzat els de fer glassons de gel) amb oli de girasol perquè sigui més fàcil desmotllar després les gominoles. Reservem.

- Posem tots els ingredients en un pot a foc suau, procurant que no bulli, i remenant contínuament durant uns 10-15 minuts.

- Aboquem la gelatina en els motlles, deixem refredar a temperatura ambient i a les 12 hores desmotllem.

- Arrebossem les gominoles amb sucre i ja estan fetes.

COMENTARIS: També es pot fer amb 1 mesura d'aigua i 2 de sucre i surten igual o amb més sabor.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Quina pinta!!!

kalidoscopi ha dit...

I a més a més, són boníssimes, semblen els ositos que preníem de petites.