dilluns, 2 d’agost de 2010

Pa de pessic vainilla d'àngel


INGREDIENTS:
3 ous
220 g sucre
80 g margarina
250 g farina
1 sobre llevat
200 g cabell d'àngel
un rajolí d'esència de vainilla (optatiu)
Per decorar: crocanti, perles de xocolata

COM ES FA?
- Encenem el forn a 170ºC.

- Separem les clares dels rovells, i muntem les clares a punt de neu fort. Reservem.

- En un bol, barregem els rovells amb la margarina i remenem fins que quedi una massa homogènia.

- A continuació incorporem el sucre i remenem. Si volem posar vainilla, afegim un rajolí a la massa i remenem.

- Incorporem la farina i el llevat ia la massa fent-los passar per un tamís. Barregem tots els ingredients. Queda una massa molt compacta.

- Afegim les clares a punt de neu i les anem incorporant amb compte per no baixar la massa.

- Ara incorporem el cabell d'àngel i tornem a remenar.

- Preparem un motlle amb paper de fornejar. Hi aboquem la massa i per sobre posem crocanti, perletes de xocolata o el que preferiu.

- Ho fiquem al forn durant 35 minuts.

COMENTARIS: Queda un pa de pessic molt lleuger en el que pràcticament no es nota el cabell d'àngel. Aquest li dóna una textura molt suau i amaga una mica el gust de la vainilla. Molt bo i molt recomanable.