dijous, 5 d’agost de 2010

Pa de pessic de cabell d'àngel


INGREDIENTS:
200 g farina
220 g sucre
90 g margarina
3 ous
500 g cabell d'àngel (una llauna)
1 sobre de llevat
un rajolí conyac (opcional)

COM ES FA?
- Encenem el forn a 170ºC.

- Separem les clares dels rovells i les muntem a punt de neu fort. Reservem.

- En un bol barregem els rovells amb la margarina fins a obtenir una crema homogènia.

- Afegim el sucre i tornem a batre fins a integrar-ho tot.

- Incorporem el cabell d'àngel a la crema anterior i el remenem perquè es reparteixi homogèniament entre tota la massa.

- Tirem un rajolí de conyac (opcional) i barregem.

- Anem incorporant, a poc a poc, la farina barrejada amb el llevat i tamisada. Remenem fins a integrar-la tota.

- Preparem un motlle amb paper de fornejar o mantega i farina. Aboquem la massa i la decorem al gust. jo he posat perles de xocolata per sobre.

- Fiquem el pa de pessic al forn durant uns 55 minuts. En funció del motlle el temps pot variar. Jo he començat a vigilar que no se'm cremés a partir dels 40 minuts.

COMENTARIS: Aquest pa de pessic és més adient per a postres que per a sucar amb llet. És boníssim, a casa ens ha agradat molt, segur que el repetiré.