dijous, 2 de setembre de 2010

Tomàquets a les fines herbes


Aquesta recepta l'he trobat a Las recetas de mis amigas. Aquests tomàquets podem utilitzar-los per amanides, pastes, arrossos, pizzes, torrades, etc.

INGREDIENTS:
1 kg tomàquets de pera
orenga, farigola fresca, romaní fresc, etc.
10 dents d'all
Oli oliva verge extra
sal i pebre acabada de moldre

COM ES FA?
- Netegem, eixuguem els tomàquets, els partim per la meitat i els posem en una safata de forn. Salpimentem i posem les herbes aromàtiques que ens agradin. Reguem amb l'oli d'oliva.

- Ho fiquem al forn a temperatura mínima durant 2 ó 3 hores. No han de cremar-se però han de quedar tendres.

- Quan s'hagin acabat de fer, els posem en pots de vidre amb oli d'oliva verge extra cru, alguna branqueta de farigola i els alls sencers amb un tall de ganivet.

COMENTARIS: molt bona