diumenge, 19 de setembre de 2010

Beguda de cacau, cafè i plàtan

INGREDIENTS:
1 plàtan (jo 2 plàtans)
1 got de llet
2 cullerades rases de cacau en pols
2 cullerades rases de cafè soluble (jo descafeinat)

COM ES FA?
- Tallem els plàtans a rodanxes i el fiquem en el pot on el triturarem. Hi afegim el cacau, el cafè i la llet calenta. Ho triturem tot amb el minipimer.

- A l’estiu es pot fer amb llet freda.

COMENTARIS: Recepta trobada a Cuina amb compte. Com que queda líquid amb consistència de xocolata desfeta, jo també la utilitzo com a crema per posar damunt dels pa de pessics.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Qué bona!!!
Aquesta si que la provaré amb llet d'arrós.
segur q ha de ser boníssima.

kalidoscopi ha dit...

És molt bona però no et passis de cafè perquè si no queda massa forta, fins i tot, si vols, li pots posar només una cullerada de cafè en lloc de dues.