dijous, 2 de setembre de 2010

Blat als 4 formatges amb bacon



INGREDIENTS:
(per a 2-3 persones):
125-200 g blat (Nomen)
Salsa als 4 formatges
1 paquet de bacon
un grapat d'anous

COM ES FA?
- Posem a bullir el blat en una cassola amb aigua, durant 10 minuts. Jo utilitzo blat de la marca Nomen que vé envasat en una caixa de cartró. La quantitat per persona i el temps d'ebullició l'indica en el mateix paquet. Passat aquest temps, reservem.

- Mentretant, partim les anous a trossets petits. Reservem.

- Fem la salsa als 4 formatges, amb les quantitats indicades a la recepta.

- Barregem el blat amb les anous i la salsa. Remenem bé per repartir homogèniament.

- Finalment fregim el bacon, el deixem refredar sobre un paper absorbent per treure l'excès d'oli. Quan ja estigui tebi, el tallem en petites tires i el barregem amb el blat.

- Ja ho podem servir.