dimecres, 22 de setembre de 2010

Braç de gitano d'espinacs

INGREDIENTS:
1 paquet d'espinacs congelats (500-600 g )
4 ous
sal i una mica de pebre negre
200g pernil dolç (o salmó fumat, etc.)
250 gr de formatge crema (tipus philadelphia)



COM ES FA?
- Encenem el forn a 190ºC.

- Descongelem els espinacs, a continuació batem els ous, salpimentem i els barregem amb els espinacs.

- Aboquem la barreja sobre la safata del forn, prèviament folrada amb paper de fornejar, i l'estenem formant un rectangle d'aproximadament 1cm. de gruix.

- Fiquem al forn i fornegem uns 20-30 minuts o fins que estigui quallat.

- Treiem del forn i deixem refredar una mica sobre el paper.

- Quan està tèbia ja podem començar a preparar el braç. Cobrim tots els espinacs amb el formatge, a sobre li posem el pernil, afegim pebre molta i enrotllem tot el conjunt ben apretat.

- Ho posem a la nevera durant unes hores o, si preferim, el dia abans.

- Abans de servir-lo, el treiem de la nevera i el tallem amb un ganivet ben esmolat.