dimecres, 8 de setembre de 2010

Coca ràpida de pernil i ou


INGREDIENTS:
Pasta de full refrigerada o congelada
Tomàquet ratllat o salsa tomàquet
Penil dolç, bacon, tonyina, o el que ens agradi
Formatge ratllat
Formatge de cabra (rulo)
Olives
Ous
Orenga

COM ES FA?
- Encenem el forn a 200ºC perquè es vagi escalfant.

- Estenem la pasta de full sobre la safata del forn, prèviament folrada amb paper de fornejar. Punxem la superfície amb una forquilla perquè no s'infli quan la posem a coure al forn.

- Cobrim tota la superfície de la coca amb tomàquet ratllat o salsa de tomàquet ajudant-nos d'una cullera o un pinzell.

- A sobre li posem formatge ratllat, no cal que cobreixi tota la coca perquè després tornarem a posar més formatge.

- Tallem el pernil dolç el tires i les olives per la meitat i les escampem per damunt. Espolvoregem d'orenga i tornem a posar una mica més de formatge ratllat.

- Tallem unes llesques primes de formatge de cabra (rulo) i les posem al damunt.

- Fiquem al forn fins que veiem que el formatge està desfet i la pasta de full més o menys feta.

- Treiem la coca del forn i, de seguida, li posem a sobre els ous. Tornem a posar al forn, aquesta vegada amb la funció de gratinar. Quan veiem que la clara dels ous ja s'ha fet prou, podem treure la coca del forn.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Qué bona!!! deu ser com una pizza però de pasta de full, oi??
i amb ou per sobre, bua!!!!!
jo ho vull tastar!!!!! bua!!!!

kalidoscopi ha dit...

Quan s'acosta l'hora de sopar i no tens res pensat, el millor és obrir la nevera i improvitzar. No sempre surten bé els invents, però aquest els va agradar molt als nens.