dilluns, 27 de setembre de 2010

Pastís de carn

INGREDIENTS:
400 g. de carn picada
1-2 paquets de bacon
Formatge de llesques
pebrot escalivat, albergínia o carabassó
Ketchup
Sal, pebre
3 ó 4 patates
3 ous



COM ES FA?
- Encenem el forn a 220ºC.

- Tallem les patates com per fer truita, les fregim una mica, les treiem del foc i les deixem que refredin.

- Especiem la carn picada amb força ketchup, sal i pebre, i reservem.

- En un motlle de plum cake d'uns 35 cms, el folrem amb llesques de bacon (base i laterals) de manera que quedi part del bacon penjant per fora del motlle.

- Posem una capa de carn picada ben extesa a sobre del bacon.

- A sobre posem una capa de pebrot a tires (carabassó o albergínia), i a continuació una capa de formatge.

- Batem els ous i els barregem amb les patates que ja estaran fredes. Posem una capa de patates a sobre dels pebrots.

- Tapem el pastís amb el bacon que hem deixat per fora i posem al forn, a 220ºC, durant uns 40 minuts.

- Desmotllem amb compte quan estigui tebi i servim.

COMENTARIS: Recepta trobada a La cocina de Merce.