diumenge, 26 de setembre de 2010

Senzillament pa

INGREDIENTS:
500 g farina de força
300 g aigua mineral
10 g sal
1/2 sobre de llevat sec de forner (ó 2 g llevat fresc)

COM ES FA?
- Posem els ingredients en la cubeta de la panificadora en aquest ordre: aigua, sal, farina i llevat.

- Posem en marxa el programa núm. 13 (amassat i llevat, durada 1 hora 25 minuts).

- Quan finalitza el programa, engegem el forn a 220ºC, amb escalfor a dalt i a baix, i posem un recipent amb aigua.

- Treiem la massa de la panificadora i li donem la forma que vulguem. En aquest cas necessitava dos panets, així que li he donat aquesta forma, m'han sortit 3 panets i amb el que sobrava he fet 3 bastonets.

- Pulveritzem amb aigua tota la superfície dels panets i bastons.

- Ho fiquem al forn durant uns 20-25 minuts.

- Ho treiem del forn i ho deixem refredar sobre una reixeta.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Tan simple com pa, per vosaltres, tan complicat com "un pecat" per mi.
No se´com haurà quedat la crosta però l'aspecte és......bestial!!!

kalidoscopi ha dit...

La crosta ha quedat més cruixent que les altres però encara no és la recepta definitiva de pa.