divendres, 24 de setembre de 2010

Trena de xocolata amb ametlles


INGREDIENTS:
1 paquet de pasta de full fresca
75 g ametlles, avellanes o anous crues
Nocilla, nuttella o xocolata fondant per postres
1 ou (per pintar)
Sucre per espolvorejar per sobre



COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- Piquem els fruits secs i reservem.

- Estenem la pasta de full, li fem uns talls en diagonal als costats (mentalment, dividim la pasta de full en tres parts, i fem els talls en les dues dels extrems).

- A la part central estenem la xocolata (si no tenim nocilla i posem xocolata fondant, posem els trossos de xocolata sense desfer perquè l'escalfor del forn ja els desfarà) i per sobre una mica dels secs que tenim reservats.

- Ara tanquem la pasta de full fent una trena (alternem un tros de cada banda).

- Pintem la superfície amb ou batut, també podem pintar-la amb aigua.

- Escampem per sobre la resta de fruits secs, i espolvoregem amb sucre (jo he posat barreja de sucre gra i sucre glass).

- Fiquem al forn durant uns 20-25 minuts o fins que estigui daurada. Al final podem posar una mica al grill si fa falta perquè es dori.