divendres, 15 d’octubre de 2010

Crestes de carabassó i bacon

Farcit

INGREDIENTS (per a 8 crestes):
1 paquet de crestes
1 carabassó
4 llesques de bacon o panceta
8 formatge en llesques
1 ou per pintar (opcional)

COM ES FAN?
- Encenem el forn a 180ºC.

- Tallem el carabassó en llesques fines, les fiquem al microones uns 5 minuts perquè s'estovin una mica o bé les fregim amb una mica d'oli. Reservem.

- Tallem les llesques de bacon i les passem una mica per la paella.

- A sobre de cada cresta posem 2 rodanxes de carabassó, bacon, formatge i una altra capa de carabassó. Tapem amb una altra cresta.

- Segellem bé amb una forquilla i pintem amb ou (opcional).

- Fiquem al forn (escalfor a dalt i a baix, i al final una mica ventilador) a 180ºC, uns 20 minuts.

COMENTARIS: Recepta trobada a La cocina de Merce .

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Ostres, quin farcit més original. Han de ser rebones!!
M'agraden tots els ingredients.

kalidoscopi ha dit...

Segons els nens, molt bones.