divendres, 1 d’octubre de 2010

Galetes 3, 2, 1

INGREDIENTS:
300 g de farina de rebosteria
200 g de mantega
100 g de sucre blanc

COM ES FAN?
- Encenem el forn a 170ºC, a dalt i a baix i funció ventilador.

- Ajuntem tots els ingredients i remenem fins que obtinguem una massa uniforme.

- Fem boles petites que anem disposant sobre la safata del forn prèviament folrada de paper de fornejar. Aixefem una mica les boletes amb una forquilla (no han de ser gaire primes).

- Fiquem les galetes al forn durant uns 15 minuts fins que estiguin dauradetes.

- Treiem del forn i deixem refredar sobre una reixa. Si ens agrada, podem arrebossar-les de sucre quan encara estan calentes.

COMENTARIS: Recepta trobada a Kanela y limón. Molt bones, han volat de seguida.

4 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Aquestes també les puc intentar fer però amb margarina enlloc de mantega. A veure si surten.

kalidoscopi ha dit...

Ja m'explicaràs com et queden.

Jo mateixa ha dit...

A la recepta original parla de forn normal (al menys no he vist cap referència a la funció ventilador)
Com és que tu las has fet així enlloc de amb el forn normal?
Quina diferència hi ha entre ferles fornejades o "ventilades" ??

kalidoscopi ha dit...

Bàsicament és que, al menys en el meu forn, es fan més homogèniament, vul dir que no es torren més per baix que per dalt, sinó que tenen un color més homogeni perquè l'aire calent es reparteix per un igual per tot el forn.

La funció ventilador la poso quan la massa que preparo no porta llevat,així segur que no ho fastidio. De totes maneres, si no tens funció ventilador no passa res.