dijous, 28 d’octubre de 2010

Glassa real

INGREDIENTS:
Una mica de clara d'ou
200 g sucre glass
unes gotes (12 aproximadament) de llimona

COM ES FA?
- Agafem una mica de clara d'ou i la batem una mica. Anem afegint sucre glass i batem bé fins a integrar-lo del tot. És molt important no afegir més quantitat de sucre fins que l'anterior no estigui totalment integrat. És millor començar amb poca quantitat de clara i si queda massa espés anar afegint clara, que no que quedi massa líquid i haver d'afegir més sucre.

- Quan ja l'hem incorporat tot i la barreja està força espessa, afegim les gotes de llimona, tornem a batre fins que quedi força consistent.

- Finalment posem la glassa en una màniga pastissera rebutjable, o en una bossa de plàstic apta per a ús alimentari a la que tallarem la punteta de la bossa, i fem el dibuix.

- Pensem que la glassa que utilitzarem per fer el contorn, ha de ser més compacte que la utilitzada per fer "el farcit" del dibuix.

- Després de fer el dibuix, hem de deixar que solidifiqui.