dijous, 28 d’octubre de 2010

Mòmies

INGREDIENTS:
Salsitxes de frankfurt (o bratswurt)
Pasta de full (o massa de pizza, o pasta brisa)
ou per pintar
grans de pebre o unes gotes de mostassa

COM ES FA?
- Encenem el forn a 200ºC.

- Estirem la pasta de full i la tallem a tires fines.

- Emboliquem la salsitxa amb les tires de la massa, simulant trossos de bena, i deixant la part de la "cara" de la mòmia sense tapar.

- Pintem la pasta de full amb ou batut.

- Posem els ulls de la mòmia. Amb un ganivet, fem un petit forat a la salsitxa allà on volem posar els ulls i introduïm un gra de pebre en cada forat. També es poden fer amb unes gotes de mostassa.

- Introduïm al forn, escalfor a dalt i a baix, fins que la massa estigui torrada.

3 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Que mones!!! llàstima que no les puc provar. les trobo molt originals, i sobretot xq no són dolces, q casi tot el q es fa en aquesta época és dolc.

Jo mateixa ha dit...

això t'ho `poso en un altre comentari xq el puguis esborrar. Has posat dins de la categoria, pasta de full i pasta brisa, i veig q sols es fa amb full, no?? o es q també es pot fer amb brisa??

kalidoscopi ha dit...

També es pot fer amb pasta brisa, però crec que queda més bo amb pasta de full.