divendres, 1 d’octubre de 2010

Pa de pessic de pastanaga i anous

INGREDIENTS:
125 gr. margarina
200 gr. sucre
3 ous (L)
100 gr. nous pelades
200 gr. pastanaga ratllada
150 gr. farina rebosteria
1 sobre llevat
un rajolí d'esència de vainilla

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- Ratllem la pastanaga i reservem.

- Muntem les clares a punt de neu fort i reservem.

- Barregem el sucre, els rovells d’ou i la margarina. Remenem fins a obtenir una crema fina.

- Afegim les nous esmicolades i la pastanaga ratllada. Barregem.

- Afegim la farina i el llevat tamissant-los i tornem a barrejar. A continuació afegim un rajolí d'esència de vainilla.

- Per últim afegim les clares a punt de neu integrant-les a la barreja anant en compte que no es baixin.

- Preparem un motlle (jo rodó desmotllable de 25 cm.) i aboquem la massa.

- Ho fiquem al forn durant 35-40 minuts (fem la prova de l'agulla).

COMENTARIS: Recepta trobada a A taula amb les meves modificacions. Hem de procurar que les pastanagues siguin tendres, i si són fetes, els treurem el tronxo del mig.