diumenge, 17 d’octubre de 2010

Pa de pessic torrat

INGREDIENTS:
pa de pessic

COM ES FA?
- Encenem el forn a 170ºC.

- Quan el pa de pessic està totalment fred, el tallem en tires de 2 dits d'ample i 4 cm. de llarg o bé a quadrats.

- Col·loquem els trossos sobre la safata del forn, folrada amb paper de fornejar, i els deixem torrar (hem de donar-els-hi la volta perquè se facin igual per totes bandes).

- Quan ja estan torrats, els treiem del forn i els deixem refredar.


2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Qué bo.
A un forn on jo abans comprava pa, feien algo semblant amb les restes de pastes (crusants, madalenes,briox, etc.) i pa, però al final les endolçaven amb sucre per sobre.

kalidoscopi ha dit...

Jo ho he fet amb un pa de pessic que se m'ha ocorregut fer-lo amb la panificadora i m'ha quedat molt sec. No ha durat gens, gairebé es barallen per veure qui es menjava els trossos.