dilluns, 11 d’octubre de 2010

Patates farcides de carn


INGREDIENTS:
8 patates mitjanes
400 kg. carn picada
75 g. xoriço tallat a "taquitos"
75 g. bacon tallat a "taquitos"
75 g. formatge semicurat o tendre tallat a "taquitos"
75 g. pernil tallat a "taquitos"
4 xampinyons grans tallats a làmines
formatge ratllat
pebre, sal, oli, orenga

COM ES FA?
- Posem a bullir les patates amb pell en aigua i sal durant uns 20 minuts o fins que estiguin tendres.

- Mentrestant, en una paella amb oli, fregim els xampinyons. Quan estiguin fets els traiem i reservem.

- En el mateix oli, fregim la carn picada prèviament condimentada amb la sal, el pebre i l'orenga.

- Quan la carn ja estigui feta, afegim el xoriço, el bacon i el pernil, i deixem uns minuts. Incorporem els xampinyons i donem un parell de remenades.

- Traiem la paella del foc i afegim els trossos de formatge, remenem i reservem.

- Quan les patates s'hagin refredat, les partim per la meitat, les buidem pel centre procurant que no se'ns trenquin.

- Barregem la polpa de la patata amb la carn que teníem reservada i anem omplint les patates.

- Empolvorem de formatge ratllat i ho fiquem al forn, a 200 ºC, uns 15 minuts.

COMENTARIS: Recepta trobada a Estoy cocinando amb les meves modificacions. És millor utilitzar patates mitjanes que grans perquè si no triguen més a bullir i poden quedar crues.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Aquesta si que la pots fer quan vingui, treien el formatge, però la resta si que puc.

kalidoscopi ha dit...

Va quedar molt bo. Jo hagués substituït una mica de colesterol per carabassó o alguna altra verdureta però ja saps que als nens no els hagués agradat tant.