dilluns, 18 d’octubre de 2010

Pollastre en salsa de xampis i pernil


INGREDIENTS: (per a 2 persones)
½ pollastre trocejat
½ ceba
50 g. de pernil serrà
5-6 xampinyons
julivert
200 ml. vi blanc
100 ml. aigua
sal, pebre, farina, oli

COM ES FA?
- Salpimentem el pollastre, enfarinem, el posem en una cassola i el daurem en oli. Reservem en la mateixa cassola.

- En una paella, fem la ceba, tallada petita, a foc lent. Quan està gairebé sofregida, afegim el pernil tallat a trossets, i més endavant els xampinyons.

- Quan els xampinyons hagin deixat anar l'aigua, ho aboquem tot a la cassola on tenim el pollastre.

- Afegim el julivert, incorporem el vi i l'aigua fins a cobrir-ho tot, i posem a coure lentament (primer destapat i després ja taparem) uns 25 minuts.

- Al final, podem afegir una culleradeta de farina per espessir la salsa.

COMENTARIS: Recepta trobada a Cocinerando.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Aquesta si que la puc fer si canvio la farina per farina s/g o per maicena.

kalidoscopi ha dit...

Als nens els ha agradat molt.