dimarts, 30 de novembre de 2010

Massa per a crestes


INGREDIENTS:
250 grs de farina (jo 25 g més perquè l'ou era gran (L))
1 ou
100 grs de margarina
3 cullerades d’aigua
1 culleradeta de llevat en pols

COM ES FA?
- Posem sobre un taulell la farina en forma d’anella i a dintre tots els altres ingredients.

- Els barregem tots i els amassem amb les mans fins a obtenir una massa fina i compacta.

- Deixem reposar la massa 15 minuts.

- Estirem la massa amb el corró fins que ens quedi ben prima. La tallem a rodones i a sobre hi posem el farcit.

- Abans de tancar les crestes, mullem les vores amb aigua i les tanquem, segellant-les amb una forquilla.

- Les posem al forn (en aquest cas les pintarem amb ou batut) o les fregim segons preferim.

COMENTARIS: aquesta recepta és del llibre Cuinar és senzill de la Montserrat Seguí. A casa els agrada més aquesta massa que la que vénen als supermercats. Surten 16 crestes grans.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

No, si tontos no son a casa teva.
Els agrada més lo casolà que lo industrial. Normal!!!!

kalidoscopi ha dit...

Ja ho pots ben dir, ja.