dissabte, 6 de novembre de 2010

Rosquilles de llet condensada


INGREDIENTS:
1 pot de llet condensada (375 g)
4 ous (jo he posat 3 de mida L)
ratlladura d'1 llimona
farina de rebosteria (la que admeti) (jo he posat 565 g.)
1 sobre de llevat royal
sucre i canyella en pols (optatiu) per arrebossar

COM ES FAN?
- Batem la llet condensada amb els ous i la ratlladura de llimona durant 5-10 minuts.

- Li afegim la farina necessària junt amb el llevat fins a formar una massa que no s'enganxi en els dits.

- Agafem petites porcions de massa i li donem la forma de xurros. Ajuntem els dos extrems donant-li la forma de rosquilla.

- Fregim en abundant oli calent i arrebossem en sucre (amb canyella, optatiu). Si no ens agrada que agafin molt sucre, les passem abans per paper de cuina per treure l'excès d'oli.

COMENTARIS: Les rosquilles agafen color de seguida, així que quan estigui l'oli ben calent, abaixem el foc i comencem a fregir. Surten moltíssimes. Recepta trobada a Kanela y limón.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Nena, t'han quedat de revista.
tenen un aspecte deliciós.

kalidoscopi ha dit...

Fins i tot el kapi n'ha menjat, que ell normalment no tasta res del que jo faig.