dilluns, 1 de novembre de 2010

Taronges de Halloween

INGREDIENTS:
Taronges de taula

- Agafem una taronja (millor si és de taula que de suc perquè tenen la pell més gruixuda) que s'aguanti bé dreta, i li tallem la part superior com si fos un barret.

- Per aquest tall, l'anem buidant procurant que no se'ns trenqui la pell, sobretot per la part de sota que la carn està molt enganxada.

- Quan ja està tota buida, li fem la forma dels ulls, el nas i la boca.

- Rentem les taronges i podem posar-les com a decoració o utilitzar-les com a recipient per a servir l'enciam del sopar.

3 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Qué mones!!!

kalidoscopi ha dit...

Si, però abans de fer-la em pensava que podria aprofitar la carn de la taronja, però no té salvació, has de concienciar-te que llences dues taronges.

Jo mateixa ha dit...

ostres, doncs quina pena.