divendres, 24 de desembre de 2010

Bizcobolas



INGREDIENTS:
225 g de pa de pessic
112 g de formatge crema (tipus Philadelphia, Mascarpone, etc). Sempre hem de posar la meitat de formatge que de pa de pessic
Xocolata de cobertura
Per decorar: granet d'ametlla, fideus de xocolata, etc.
Palets de piruletes

COM ES FA?
- Esmicolem el pa de pessic fins que quedi molt desfet.

- Barregem amb el formatge crema fins que obtinguem una massa homogènia amb la que es pugui fer boles.

- Agafem trossos de la massa i fem boletes petites.

- Desfem una mica de xocolata, mullem la punta del pal i el clavem en cada boleta. Deixem refredar a la nevera fins que la xocolata solidifiqui.

- Fonem la xocolata i submergim cada bola.

- Arrebossem amb granet d'ametlla, fideus de xocolata, etc.

- Deixem refredar a la nevera.

COMENTARIS: A casa ens agraden més les bizcobolas fetes amb llet condensada, queden més lleugeres.