dissabte, 18 de desembre de 2010

Flam de llet condensada

INGREDIENTS:
- 3 ous
- un pot petit de llet condensada (370 g)
- la mesura de 2 pots de llet natural
- un pessic de vainilla en pols
- caramel líquid

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180-200ºC i posem dintre una safata amb aigua (que serà on farem el bany maria). Si no volem fer-lo al forn, posem a escalfar un recipient gran amb aigua.

- Embadurnem els motlles amb caramel líquid. Reservem.

- Batem els ous com per a truita, afegim la llet condensada i remenem.

- A continuació afegim la llet natural i la vainilla en pols i tornem a remenar fins que tot estigui ben barrejat.

- Aboquem en una flamera o en motlles individuals.

- Posem la flamera a coure al bany maria durant uns 45 minuts, (jo he necessitat més estona perquè l'he posat en una flamera gran).

- Deixem refredar.

Comentaris: Recepta de Simone Ortega (1080 recetas de cocina). Queda un flam molt bo i molt suau.

3 comentaris:

Carmen ha dit...

si ho fas en motlles petits per quants surten amb aquestes mides?

kalidoscopi ha dit...

No ho sé del cert, però calculo que uns 4.

Carmen ha dit...

perfecte em sobren dos jajaja. Gràcies!