dissabte, 18 de desembre de 2010

Paté d'albergínies

INGREDIENTS:
1 kg. albergínies
2 llesques de pa
1 ceba
oli d'oliva
una culleradeta de pebre negre mòlt
sal

COM ES FA?
- Rentem les albergínies i les tallem a trossos. Les posem en una paella junt amb la ceba tallada i l'oli.

- Afegim el pa tallat en daus. Sofregim fins que els ingredients estiguin daurats.

- Afegim la sal i el pebre.

- Triturem finament fins a obtenir una consistència de paté.

- Envasem en pots petits de boca ampla.

- Esterilitzem al bany maria durant 30 minuts.

COMENTARIS: Es pot pendre sobre fines llesques de formatge curat. Es conserva bé durant 1 any. Recepta trobada en Blog conservas.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

aquest si que el podré fer.
Me'l apunto xq de vegades no se´amb que prendre les llesques del meu pa. I per no prendre sempre embotit.

kalidoscopi ha dit...

Encara no l'he provat però té bona pinta, oi?