dijous, 27 de gener de 2011

Coca de carabassó i carn



INGREDIENTS:
pasta de full
250 g carn picada
1 carabassó
3-4 xampinyons grans
salsa tomàquet
formatge ratllat
sal, pebre,oli

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- Tallem el carabassó a llesques molt fines i fregim en oli. Salem. Quan està fet, treiem l'excés d'oli i reservem.

- En el mateix oli, fregim la carn fins que estigui feta. Salpimentem i reservem.

- Finalment fregim els xampinyons tallats a llàmines, salem i escorrem l'excés d'oli.

- En un bol barregem la carn, amb els xampinyons i el carabassó.

- Estenem la pasta de full sobre la safata del forn, prèviament folrada amb paper de fornejar.

- Per sobre de la pasta de full, estenem una capa de salsa de tomàquet.

- A sobre escampem la barreja de carn, carabassó i xampinyons.

- Cobrim de formatge ratllat i fiquem al forn fins que estigui feta la coca, aproximadament uns 30 minuts.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Enyoro la pasta de full.
I el carabassó m'encanta.....