dilluns, 24 de gener de 2011

Pa de pessic conventual

La recepta d'aquest pa de pessic l'he tret del llibre "Delicias celestiales" que em van regalar aquest Nadal.
Surt un pa de pessic molt flonjo i molt esponjós.

INGREDIENTS:
3 gots de farina
2 gots de sucre
4 ous (jo M)
1 got de llet
1 got d'oli de girasol
1 sobre de llevat
raspadura d'una llimona

COM ES FA?
- Encenem el forn a 170ºC.

- Batem els ous fins que estiguin una mica muntats.

- Sense deixar de remenar, afegim el sucre i seguim remenant.

- Incorporem la llet i remenem. Afegim l'oli i la raspadura de llimona i seguim remenant una estona.

- Ara tamissem la farina i el llevat i els anem incorporant a poc a poc. Remenem fins que estigui tot ben integrat i hagim aconseguit una massa homogènia.

- Folrem un motlle (jo rodó de 28 cm) amb paper de fornejar o l'embadurnem amb margarina i farina, i aboquem la massa. El fiquem al forn durant 1 hora i quart.

- El deixem refredar i ja el podem menjar.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Una hora i quart???
No és moltíssim???
Imagino que ha de ser el típic pa de pessic de tota la vida. Boníssim.