diumenge, 27 de febrer de 2011

Galetes decorades

INGREDIENTS:
125 g de mantega a temperatura ambient
125 de sucre glas
1 ou
325 gr de farina
2 cullerades soperes de llet
1 culleradeta de vainilla o de l'aroma que ens agradi.

Per decorar: glassa real, xocolata, etc.

COM ES FAN?
- Deixem que la mantega s'atemperi, quan està tova, la posem en un bol gran i la batem bé. Anem afegin el sucre glass a poc a poc i sense deixar de remenar.
- Quan estigui totalment integrat i la massa s'hagi tornat cremosa, afegim l'aroma i l'ou semibatut.
- Seguim batent i anem afegint la farina en diverses tongades, remenant entremig. Quan estigui totalment integrat i veiem que ens queda amb aspecte de pa ratlla, afegim la llet i tornem a remenar.
- Fem una bola amb la massa, la tapem amb film de cuina i la deixem a la nevera un mínim d'una hora.
- Passat aquest temps, encenem el forn a 180ºC (escalfor a dalt i a baix).
- Estirem la massa amb el corró i amb tallem les galetes amb la forma que ens agradi.
- Les posem sobre la safata de forn, prèviament folrada amb paper de fornejar, i fiquem al forn durant 15 minuts.
- Deixem refredar sobre una rexixeta i, quan ja estan fredes les decorem al nostre gust, amb glassa, xocolata desfeta, etc.

COMENTARIS: Recepta trobada a La cocina de tarta de fresa

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Que mones/bones !!!
Aquestes potser les puc adaptar si poso margarina enlloc d mantega i canvio l'ou per substitut. Com sols és un... potser queden bones i tot.