dimarts, 22 de febrer de 2011

Pastís de tonyina


INGREDIENTS:
6 llaunes de tonyina de 80 g.
4 ous
1 pot de llet evaporada Ideal
tàperes
olives
pebrot escalivat

COM ES FA?
- Encenem el forn a 200 ºC i hi posem un recipient gran (on hi càpiga el motlle que utilitzarem) amb aigua, que és on farem el bany maria.

- En un bol, esmicolem la tonyina, i afegim el pebrot, les olives i les tàperes, tot tallat en trossets petits. Remenem bé per a barrejar-ho bé.

- En un altre recipient, batem els ous i els barregem bé amb la llet evaporada.

- Incorporem aquesta darrera barreja al bol on tenim la tonyina i remenem molt bé.

- Embadurnem un motlle amb margarina i pa ratllat. Aboquem la massa.

- Fiquem al forn, al bany maria, durant 1 hora. Si preferim, també es pot coure al forn normal, però és més bo al bany maria.

- Treiem i deixem refredar. Si volem també es pot pendre tebi.


1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Trobo molt a faltar els pastissos salats. Però com tots es fan sempre amb ou.....