dimarts, 17 de maig de 2011

Botifarra amb salsa

INGREDIENTS:
4 botifarres
1 ceba
1 1/2 tomàquet
1 got (mida d'un got d'aigua) vi blanc
oli d'oliva
sal
herbes de provença

COM ES FA?
- Posem oli a escalfar i fregim les botifarres. Quan estiguin torrades, les treiem i reservem.

- Piquem la ceba i la sofregim en el mateix oli que les botifarres.

- Tallem el tomàquet a trossos i l'incorporem al sofregit. Afegim un bon grapat d'herbes de provença i la sal, i deixem que es faci tot, a foc mig, entre 5 i 10 minuts.

- Abaixem una mica el foc, i incorporem les botifarres i el vi blanc. Deixem que es vagi coent, fent xup-xup, fins que les botifarres estiguin fetes i el vi s'hagi reduït.

- Treiem les botifarres del foc, i passem el sofregit pel minipimer per triturar-lo (si hem posat el tomàquet amb pell, aquesta l'haurem de treure).

- Tornem a posar la salsa a dins de la cassola, afegim les botifarres, i deixem que torni a coure un parell de minuts.

- Servir calent.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Que bones. Jo sempre les faig amb bolets o amb una mica de vinet. Però mai penso a posar-hi tomaquet.
La tindré present.

kalidoscopi ha dit...

I les herbes de provença li donen un sabor molt bo.