diumenge, 15 de maig de 2011

Pa de pizza



INGREDIENTS:
100 g salsa de tomàquet
185 g llet desnatada
1 1/2 culleradeta de sal
15 g oli d'oliva
1 culleradeta de sucre
1 culleradeta d'orenga sec
75 g formatge ratllat (parmesà, etc.)
550 g farina de força
1 sobre llevat sec

COM ES FA?
- Posem a la panificadora (Home Bread Baguette, de Moulinex) tots els ingredients, en l’ordre indicat amunt. Posem el programa d'amassat i llevat (núm. 13: 1 hora i 25 minuts).

- Passat el temps de la fermentació, ens posem oli a les mans, perquè no se'ns enganxi la massa, i amassem manualment una estona per treure l'aire.

- Preparem la safata del forn amb paper de fornejar. Agafem trossos de massa, fem la forma del pa (jo he fet panets), i els posem a la safata.

- Tapem la safata, i deixem que torni a doblar el seu volum, 1 hora aproximadament.

- Encenem el forn a 200 ºC, amb escalfor a dalt i a baix. Posem un recipient amb aigua i fiquem els panets (amb el forn encara fred). Deixem coure durant 15 minuts.