divendres, 17 de juny de 2011

Rosquilles cristaleiro


INGREDIENTS:

2 planxes de pasta de full
Mantega o margarina desfeta
1 mesura (tassa de cafè) d'aigua
1 mesura (tassa de cafè) de sucre
1 mesura (tassa de cafè) de mel
sucre per arrebossar

COM ES FAN?
- Encenem el forn a 220ºC.

- Desfem la mantega al microones.

- Estenem una planxa de pasta de full, la pintem amb la mantega i posem l'altra planxa a sobre.

- Amb dos talladors rodons, tallem la massa fent la forma de les rosquilles.

- Folrem la safata del forn amb paper de fornejar, i anem posant a sobre les rosquilles tallades.

- Les fiquem al forn, a 220ºC, amb escalfor a dalt i a baix, fins que comencin a posar-se daurades.

-Mentretant, preparem l'almívar: en un pot posem les mesures d'aigua, de sucre i de mel. Ho posem al foc i ho deixem que bulli. Ho deixem coure durant 10 minuts.

- Treiem les rosquilles del forn, les submergim en l'almívar i, de seguida les treiem i les arrebossem en sucre.

COMENTARIS: Recepta trobada a Kanela y limón.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

que bones amb pasta de full.
trobo que son molt originals.