dimecres, 8 de juny de 2011

Salsa de carabassó

INGREDIENTS:
1 carabassó
200 ml. crema de llet (o llet, o brou)
una cullerada de farina
oli, sal, pebre


COM ES FA?
- En una paella posem a coure el carabassó tallat a daus, amb oli d'oliva. Deixem fins que s'hagi estovat tou.

- Quan ja està tou, afegim una cullerada de farina i remenem perquè no quedin grumolls.

- A continuació afegim la crema de llet (o llet, o brou), salpimentem al gust.

- Deixem al foc una estona, remenant, fins que veiem que comença a espessir.

- Treiem del foc i triturem amb el minipimer, i ja tenim la salsa feta.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Ep, aquesta m'interessa xq la puc fer amb crema d'arròs que sembla la de llet.
Però per qué la fas servir? per acompanyar plats o per "picar" com si fos olivada???

kalidoscopi ha dit...

Jo vaig fer-la amb bacallà, però suposo que deu quedar bé també amb carn o amb pasta.