dijous, 7 de juliol de 2011

Gelat de mango

INGREDIENTS:
1 mango molt madur (pes aprox. net 265 g)
100 g sucre (depenent de la dolçor de la fruita)
suc de 1/2 llimona
1 iogurt natural

COM ES FA?
- En un bol posem el mango pelat i tallat a trossos, el suc de mitja llimona, el sucre i el iogurt. Ho triturem tot amb el minipimer.

- Aboquem la barreja en un tuper o recipient que pugui anar al congelador, o bé en gots individuals.

- Posem al congelador i anem remenant cada hora per anar trencant els cristalls de gel que es van formant i així quedarà cremós, com si tinguéssim geladora.

COMENTARIS: És molt important que el mango sigui de bona qualitat i molt madur.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

No fa gaire que m'he aficionat a menjar mangos i papaies. Són ben bones totes dues i aquest gelat ha de ser boníssim.

kalidoscopi ha dit...

Els millors mangos que he provat jo han estat al Senegal (res a veure amb els d'aquí).