dilluns, 15 d’agost de 2011

Salsa de ceba (2)



INGREDIENTS:
1 ceba
200 ml. llet evaporada
1/2 got vi blanc
oli, sal, pebre

COM ES FA?
- En oli d'oliva, fregim la ceba, junt amb el vi blanc, a foc mig, fins que la ceba estigui transparent i s'hagi reduït la meitat del vi.

- Afegim la llet evaporada, salpimentem i deixem al foc uns minuts.

- Pasem pel minipimer i servim calenta.

3 comentaris:

glutoniana ha dit...

Hola!!

Vinc de casa de la teva germana. Vaig a donar una volta pel teu blog que crec que ja he vist alguna recepta molt bona.

Aquesta salseta per exemple té molt bona pinta i és la mar de fàcil.




Las recetas de Glutoniana

kalidoscopi ha dit...

Hola Glutoniana,

Benvinguda al blog.
M'ha sorprés molt que algú que no fos la meva germana em deixi algun comentari i visiti el meu blog.

De fet, el blog l'utilitzo bàsicament com a recopilatori de les receptes que vaig fent i que no vull que se m'oblidin, i és per això que no acostumo a deixar comentaris en els blogs que visito (el teu un d'ells, per cert).

Espero tornar-te a veure per aquí, encara que soc conscient que moltes de les receptes que tinc t'estan "prohibides":

Una abraçada.

glutoniana ha dit...

No et preocupes que jo les adapto si m'agraden molt :)


Las recetas de Glutoniana