dilluns, 21 de novembre de 2011

Ametllats


INGREDIENTS (surten uns 60 ametllats):
250 g farina d'ametlla
375 g sucre glass
3 clares d'ou
Essència de vainilla
60 ametlles crues

COM ES FAN?
- Preescalfem el forn a 170 ºC.

- Amb les mans, barregem la farina d'ametlla, el sucre i la vainilla.

- A poc a poc, anem incorporant les clares d'ou i barregem fins que tinguem una pasta fina amb certa consistència.

- Preparem la safata del forn amb paper de fornejar.

- Posem la massa en la màniga pastissera i anem fent pilonets d'uns 2 cm. A sobre de cada ametllat, hi posem una ametlla crua.

- Fiquem al forn fins que veiem que l'ametlla està torrada. Hem de procurar que no se'ns cremin per sota, així que podem posar dues safates de forn. Jo l'he posat primer una mica per sota, i després per dalt amb ventilador.

COMENTARIS: Recepta trobada a La Lionesa