dimecres, 9 de novembre de 2011

Espaguetis "al ajillo"


INGREDIENTS:
Espaguetis (en el meu cas integrals)
Oli d'oliva
All
Guindilla
Pimentó dolç

COM ES FA?
- Bullim la pasta i deixem que escorri bé per eliminar tota l'aigua.

- En una paella, fregim l'all, en oli d'oliva, a foc mig. Quan ja comenci a posar-se daurat, incorporem la guindilla i la fregim procurant que no es recremi ni l'all ni la guindilla.

- Quan gairebé està a punt, afegim el pimentó dolç i remenem.

- Treiem del foc, treiem la guindilla i l'all (opcional), i  ho barregem amb els espaguetis.

- Servim molt calent.


2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Li pots afegir unes gambetes, quan fregeixes l'all i la gundilla, que quedin saltejades al allet i després es trobin barrejades amb la pasta.
queden molt be.

kalidoscopi ha dit...

Si podria, però el Ll. és al·lèrgic a les gambes i als llagostins.