dimecres, 5 de novembre de 2014

Patates rústiques


INGREDIENTS:
4 ó 5 patates
4 cebes petites
3 alls
2 fulles de llorer
1 branqueta de romaní
2 culleradetes de farigola
2 culleradetes d'orenga
2 culleradetes de pimentó (dolç o picant, segons ens agradi més)
sal
pebre mòlta
oli d'oliva

COM  ES FA?
- Encenem el forn a 200 ºC, amb escalfor a dalt i a baix.

- Rentem bé les patates, les eixuguem una mica i les tallem a grills, sense pelar-les.

- Pelem les cebes, i les tallem a grills una mica grans.

- En una safata que pugui anar al forn, posem les patates, les cebes, els alls sense pelar però amb un petit tall en mig, les fulles de llorer, la branca de romaní partida en dos o tres trossets i les espècies (farigola, orenga i pimentó). Salpebrem.

- A continuació afegim un bon raig d'oli i barregem bé tots el ingredients en la safata del forn.

- Fiquem al forn, durant uns 30 minuts, depenent de la mida de les patates, i anem donant-li la volta quan calgui.

- Quan veiem que estan pràcticament fetes, le treiem del forn i les servim.

COMENTARIS: Recepta trobada a Cocina con Paco.

1 comentari:

Carmen ha dit...

mmmmmmm quina pinta que fan