diumenge, 27 de novembre de 2011

Tarta de gelatina de taronja


INGREDIENTS:
1/2 l d'aigua
el suc d'una taronja
8 cullerades de sucre
1 pot llet evaporada Ideal
2 sobres de gelatina en pols de taronja

COM ES FA?
- En un pot, posem a bullir 1/4 de litre d'aigua junt amb el suc de taronja i el sucre. Remenem.

- Quan comença a bullir, afegim els sobres de gelatina, remenem, i a continuació incorporem l'altre 1/4 l. d'aigua i el pot de llet evaporada Ideal.

- Barregem bé (si té grumolls podem passar-ho pel minipimer), i aboquem en un motlle de vidre que resisteixi l'escalfor, prèviament embadurnat amb oli perquè sigui més fàcil desmotllar-lo.

- Deixem refredar a la nevera fins que estigui quallat. Quan estigui quallat, veurem que se'ns han format dues capes ben diferenciades, la gelatina queda a sota, però quan desmotllem ens quedarà a dalt.

- Just abans de servir, desmotllem el pastís.

- Millor fer-la d'un dia per l'altre.

COMENTARIS: Ens ha agradat moltíssim. Recepta trobada a La cocina de Angie. La recepta original és amb llimona i, a més del suc de llimona, també posen raspadura de la pell de llimona.