dissabte, 24 de desembre de 2011

Bastonets de parmesà


INGREDIENTS: (unes 12 unitats)
120 g de farina
50 g de formatge parmesà ratllat
30 g de mantega
50 g d'aigua freda
12 g d'orenga
La pell ratllada d'1 llimona
Pebre

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180 ° C, amb escalfor a dalt i a baix.

- En un bol, barregem amb les mans, tots els ingredients menys el pebre. Jo he necessitat una mica més d'aigua.

- Ho anem treballant amb les mans fins a formar una bola. La dividim en 12 trossos i de cadascun formem un bastonet d'uns 20 cm. de llarg.
la en 16 bocins.

- Folrem la safata amb paper de fornejar i posem a sobre els bastonets. Espolvoregem amb pebre.

- Fiquem al forn durant uns 15 minuts. Al final, he posat una mica el ventilador. Ho deixem refredar abnas de menjar.

COMENTARIS: Recepta trobada a Les receptes de StHilari

2 comentaris:

noe ha dit...

Que ricos se ven estos bastoncitos, tomo nota ahora mismo me parecen estupendos para picotear felices fiestas besos

Jo mateixa ha dit...

Que bons. una mica diferents dels que vaig fer jo.