dissabte, 31 de gener de 2015

Galetes de parmesà, olives i pinyons


INGREDIENTS (per a unes 16 galetes):
200 g. farina
100 g formatge parmesà ratllat
Olives negres sense pinyol i trocejades
un grapat de pinyons
75 g mantega a temperatura ambient
1 ou
orenga, sal i pebre

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 180ºC.

- En un bol, barregem la farina, el formatge, la sal, el pebre i l'orenga. Afegim la mantega tallada a daus i l'ou. Remenem fins a tenir tot ben integrat.

- A continuació incorporem les olives trocejades i eixugades bé amb paper de cuina, i els pinyons.

- Fem boletes amb la massa, les aixefem fins que quedin com una galeta i les col·loquem sobre la safata del forn que prèviament haurem folrat amb paper de fornejar. 

- Fornegem durant 20-25 minuts fins que veiem que les vores estan daurades. Deixem refredar en la mateixa safata. Endureixen quan refreden.

COMENTARIS: Recepta de Bocados de cielo