dissabte, 17 de desembre de 2011

"Tortites" a l'orenga


INGREDIENTS:
1 tassa farina de blat
1 culleradeta sal
1/2 tassa aigua calenta
orenga, oli d'oliva

COM ES FA?
- En un bol barregem la farina amb la sal. A poc a poc, anem afegint l'aigua calenta i amassem.

- Afegim un grapat generós d'orenga i seguim amassant, fins que obtinguem una massa elàstica i que no sigui enganxosa i sigui suau.

- Dividim la massa en 8 parts i formem petites boles. Amb un corró enfarinat, anem estirant les boles fins que tinguem una torta fina.

- Posem una paella que no s'enganxi en el foc (si veiem que s'enganxa podem pinzellar-la amb una mica d'oli d'oliva) i anem fent cada torta, a foc mig-alt, uns 2 minuts per cada costat fins que estiguin cruixents.

- Pinzellem cada torta amb oli d'oliva, i espolvoregem amb orenga.

 COMENTARIS: Recepta trobada a CreatiVegan amba  les meves modificacions.