divendres, 24 de febrer de 2012

Ajoblanco

INGREDIENTS (per a 1 persona)
150 cc. aigua,
100 g ametlles crues
1 all no gaire gran
un troç de pa sec (la quantitat depén de la textura que li volguem donar a l'ajoblanco)
vinagre de Xerès, oli d'oliva verge extra, sal

COM ES FA?
- Si les ametlles tenen pell, les posem a escaldar i a continuació les pelem.

- En el got del minipimer posem tots els ingredients sòlids i una part de l'aigua. Triturem i anem afegint aigua fins a obtenir la textura desitjada.

- Afegim oli, vinagre i sal al nostre gust i si volem que quedi fi, el passem  per un colador xinès.

- Deixem refredar a la nevera fins al moment de consumir.

2 comentaris:

noe ha dit...

Que rico se ve, te ha quedado genial besos

Jo mateixa ha dit...

Sempre he tingut curiositat per aquesta recepta, i mai l'he fet. Sempre em penso que tant d'all no em farà el pes. Algún dia l'hauré de fer.