diumenge, 19 de febrer de 2012

Melmelada de mango

INGREDIENTS:
430 g de polpa de mango (madurs) (pelats i tallats)
200 g sucre
suc d'una llimona

COM ES FA?
- Posem aigua a bullir. Fem un tall en forma de creu en els mangos i quan l'aigua bulli els fiquem en el pot. Deixem escaldar un parell de minuts, els treiem de l'aigua calenta i els refredem una mica amb aigua freda. Així ens serà més fàcil pelar-los.

- Pelem els mangos i els tallem a trossets. Els posem en una cassola de fons gruixut, afegim el sucre i el suc de llimona, la tapem i la deixem macerar unes 12 hores o tota la nit.

- Passat aquest temps, triturem la fruita amb el minipimer i la cuinem a foc mig i sense deixar de remenar, amb una cullera de fusta, fins que hagi espessit prou i estigui a punt de melmelada.

- La treiem del foc i omplim els pots, prèviament esterilitzats, i quan la melmelada encara està calenta fins a dalt de tot.

- Posem els pots al revès durant 24 hores perquè es faci el buit.

2 comentaris:

noe ha dit...

Pues nunca he probado la mermelada de mango pero me imagino su sabor tan rico que tiene que tener, se ve genial besos

Jo mateixa ha dit...

Oh, aquesta si que ha de ser boníssima.
amb el bon gustet que tenen els mangos ha de ser una delícia.