dimecres, 15 de febrer de 2012

Pasta a la carbonara

INGREDIENTS per a 2 persones:
250 g. macarrons o qualsevol altra pasta
200 ml. crema de llet
100 g. beicon tallat a tacos
1 ou
100 g. formatge ratllat
1 cullerada sopera margarina
sal, pebre
pimienta

COM ES FA?
- Bullim la pasta en aigua amb sal i deixem escórrer per treure l'excés d'aigua.

- En una paella fregim el beicon amb la cullerada de margarina.

- Quan ja està fet, afegim la crema de llet i deixem una estona al foc perquè la crema agafi el sabor del beicon.

- Salpebrem i incorporem el formatge ratllat.

- Batem l'ou en un recipient apart i l'afegim a la crema. Remenem la crema i de seguida li aboquem la pasta. Remenem i servim immediatament.

2 comentaris:

noe ha dit...

Te han quedado con una pinta muy apetecibles solo con ver la foto se me hace la boca agua mmm que ricosssss besos

Jo mateixa ha dit...

Hi ha qui a més hi posa pinyons a la recepta.
Aquesta ni la intento fer.