diumenge, 11 de març de 2012

Boletes de bacallà

INGREDIENTS:
500 g bacallà dessalat
165 g formatge crema (tipus Philadelphia)
pa rattlat
per arrebossar: pa ratllat i ou

COM ES FA?
- Tallem el bacallà a trossos petits, li treiem la pell i les espines i el bullim uns minuts o el posem uns minuts al microones perquè es faci una mica.

- Esmicolem el bacallà en trossos petits i el barregem amb el formatge Philadelphia.

- Afegim una mica de pa ratllat fins a aconseguir que quedi una massa més o menys compacta per poder fer boles.

- Anem agafant trossos de massa i els hi donem forma de bola, apretant perquè quedi una bola consistent.

. Arrebossem totes les boles amb pa ratllat. Quan ja estiguin, que haurà passat uns minuts i la capa de pa ratllat haurà endurit, les passem per ou i les tornem a arrebossar amb una altra capa de pa ratllat.

- Fregim en oli d'oliva calent, treiem i mengem calent.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Nena, han de ser boníssimes.
Quina enveja!!